WTCC - MICHELISZ NORBERT KARÁCSONYIG DÖNTENI FOG

wtcc-suzuka-2014-norbert-michelisz-honda-civic-wtcc-zengo-motorsport_2.jpg

Michelisz Norbert a MOL Csapat által készített vasárnapi interjúban, majd kedden reggel a DIGI Sporton elárulta, hogy Karácsonyig meglesz a döntés!

Jelenleg nagyon kedvező helyzetben van Michelisz Norbert, a WTCC kétszeres privát bajnoka. A magyar kiválóság vasárnap a MOL Csapatnak nyilatkozott, majd kedden a DIGI Sport reggeli műsorában, a Reggeli Startban boncolgatta az idei szezonját, azonban az interjú második fele az, ami mindenki számára érdekes lehet, ugyanis jövővel kapcsolatos opcióit vázolta fel, és mérlegelte azokat.

Ha minden jól alakul, akkor Karácsonyig megszületik a döntés, Michelisz pedig a két ünnep között, vagy az ünnepek után közölheti azt. 

A Zengő Motorsport támogatója számára elmondta, hogyha úgy dönt, hogy a gyári Hondához igazol, - melyre  a jelek szerint egyébként egyre nagyobb az esély, a gyári támogatásra meg pláne) - akkor ugyanúgy lesz a csapat. A magyar pilóta a következő szavakkal fogalmazta meg: Van Zengő Motorsport Michelisz nélkül! Volt 2006 előtt is, és szerencsére sok itthon a tehetséges fiatal, aki hozzám hasonló pályát futhat be.”

Noha ez a mondat nem jelent 100%-os garanciát a Zengő Zoltán nevével fémjelzett csapat WTCC-szereplésére a továbbiakban, de mindenképpen reményteljesebb helyzetet ad a helyzetről.

Akit érdekel a magyar pilóta interjújának teljes változata, amit a MOL Group készített, az ezen a linken el tudja érni. Aki pedig a DIGI Sportnak elmondottakat kívánja megtekinteni, vagy újranézni, az itt megteheti:

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr188150426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása