F1 - ÚJABB CSAPAT KÉRT ELŐLEGET BERNIE ECCLESTONE-TÓL

f1-brazilian-gp-2015-felipe-nasr-sauber-c34_1.jpg

A Force India után a Sauber is előleget kért Bernie Ecclestone-tól.

A Sahara Force India F1 Team még pár hete fordult a FOM elnökéhez azzal a szándékkal, hogy előleg kérjenek az ínséges, a legtöbb kiadást igénylő téli hónapokra. Most a Sauber is hasonlóképpen cselekedett az indiai-brit istálló példáján.

Eredeti felállásban a csapatok havonta részesülnek az előző évi jogdíjakból, február és november között, noha pont két fizetési szezon közti időszakban költenek a legtöbbet a csapatok a következő Forma-1-es szezonra való felkészülés végett. Az elosztások arányát a csapatok történelme, valamint előző évi konstruktőri helyezések határozzák meg.

Kaltenborn szerint a kérelmet Bernie Ecclestone jóvá fogja hagyni, ahogy azt tette korábban a Force India esetében is.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr368150142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása