F1 - HIVATALOS: SZAKÍTOTT A RED BULL AZ INFINITIVEL

f1-italian-gp-2015-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11_2.jpg

A Red Bull Racing vasárnap este hivatalos megerősítette, hogy szerződést bontott névadó szponzorával, az Infinitivel.

Az elmúlt években az Infiniti autómárka a Red Bull névadó támogatója volt, és habár a két fél között volt érvényes szerződés 2016-ra is, de közös megegyezés alapján az a döntés született, hogy inkább megbontják idő előtt ezt a kapcsolatot.

Az Infiniti úgy volt jelen a négyszeres konstruktőri világbajnok csapat életében, mint a Nissan luxusmárkája. A Red Bull csapatvezetője, Christian Horner elmondta, hogy a cég kifejezetten nagy nyilvánosságot élvezhetett a sportban, valamint azon kívül, többet, mint bármelyik gyártó.

A bikák pár napja a TAG Heuer óracéggel való partneri kapcsolatukat jelentették be, ezzel együtt azt is, hogy a jövő évi Renault-motorok az óragyártó nevén fognak futni, miután a franciák nem hajlandóak a saját nevükkel adni.

Ami az autómárkát illeti, a távozásában nincs semmi rendkívüli, ugyanis a Renault-val 2013 elején kötött szövetség révén került a csapathoz, a kontraktus értéke évi 70 millió dollár jelentett. Azonban a Renault ténylegesen kivonta magát a Red Bull-lal való házasságából, így a szövetség is megszűnt. Az Infiniti 2011 és 2015 között volt a Milton Keynes-i székelésű gárda része, 2013 óta voltak névadók.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr898144878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása