F1 - ECCLESTONE MÉG NEM TETT LE AZ ALTERNATÍV MOTOROKRÓL

f1-abu-dhabi-gp-2015-bernie-ecclestone.jpg

Bernie Ecclestone továbbra is kitart amellett, hogy a Forma-1-be beengedje az alternatív motorokat. A 85 éves brit milliárdos közben azt is elárulta, hogy egyelőre nem akarja elhagyni a Forma-1-et, hacsak a sportág új tulajdonosa nem úgy akarja.

A Forma-1 Bizottság nemrégiben leszavazta Bernie Ecclestone és Jean Todt forradalmi ötletet, az alternatív motorokat illetően, amely a kisebb büdzsével rendelkező csapatok számára jelentene egy nagyon hatékony megoldást 2017-től.

Egy német lapnak a Forma-1 mindenható ura elmondta, hogy ezek bevezetéséhez szükséges a szabályok megváltoztatása, és a dolog nem várhat, mivel a hibridmotorok rettentő drágák. A brit milliárdos csak kívánni tudja, hogy legalább azok gondolkodnak hosszútávon, akik benne vannak az üzleti dolgokban. Mindenesetre Ecclestone elmondja, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Forma-1 ne veszítse el az imázsát.

Ecclestone arra is kitért, hogy még a következő hónapokban megszülethet a döntés a Forma-1 eladását illetően, reményei szerint még a jövő évi szezon kezdetén kiderülnek a CVC szándékai, amely még nem döntött arról, hogy más kezébe akarja-e adni a királykategóriát, vagy nem.

A 85 éves FOM-elnök zárásképpen pedig elmondta, hogy élvezi azt, amit csinál, szóval, amennyiben nem muszáj, még nem vonulna vissza a Forma-1-től.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr318142224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása