F1 - RÖVIDESEN MEGÁLLAPODHAT A FORCE INDIA ÉS AZ ASTON MARTIN!

f1-abu-dhabi-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm08.jpg

A Force India helyettes vezérigazgatója, Otman Szafnauer erősítette meg a hírt, miszerint rövidesen nyélbe üthetik az üzletet Aston Martinnal, amely 56 év után térhet vissza a Száguldó Cirkuszba.

Mint ismeretes, a Force India idén fennállásának legjobb szezonját zárta, elérve a konstruktőri bajnokságban az ötödik helyet, amely nem kis teljesítmény, főleg, ha visszaemlékezzünk arra, hogy 9-10 hónapja itt, a Braking News F1-en is olyan hírekről számolhattunk be, hogy az indiai-brit istállónak a rajthoz állása is erősen kérdéses. Azonban a "főnix feltámadt a hamvaiból", nem is kicsit.

Ráadásul úgy néz ki, hogy jövőre szintet léphet a Force India, legalábbis, amennyiben az Aston Martin meg tud egyezni a csapattal. Erre viszont nem kis esély van, legutóbb Otman Szafnauer, az istálló helyettes vezérigazgatója foglalt állást ebben a témában:

"Közel vagyunk már a megállapodáshoz, akár már 7-10 napon belül sor kerülhet a bejelentésre. Az Aston Martin esetleges érkezése az autó festésén is módosíthat, ráadásul a brit márka további szponzorokat hozhat magával, amely nekünk több pénzt jelentene. Ha ez mind megvalósulna, akkor szintlépésre kerülne sor, és szépen tudnánk építkezni arra a formánkra, amit a 2015-ös szezon hajrájában mutattunk."

"Idén mi lettünk az ötödikek, amely nem rossz. Ez bátorítást jelent számunkra, és a javuló tendenciánkat elnézve bízunk abban, hogy jövőre is számottevően fogunk fejlődni. Véleményem szerint az idei formánkat mindenképpen tartani fogjuk, miután a szabályokat illetően változás nemigen lesz, tehát tudunk az idei alapokra építkezni."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr768134262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása