WEC - BEMUTATÁSRA KERÜLT AZ AUDI 2016-OS VERSENYGÉPE

cu7girmxiaas0la.jpg

Szombat este München városában az Audi bemutatta a 2016-os versenygépét, melynek elsősorban a festése változott, de az drasztikusan.

Éppen csak eltelt egy hét az Endurance Világbajnokság záróversenye, a bahreini hatórás leintése óta, az Audi máris nyilvánosságra hozta a 2016-os versenygépét. 

Az R18 e-tron quattro egy abszolút új megjelenést kapott, a karosszériát és a fényezést illetően is. Dr. Wolfgang Ullrich, az Audi Motorsport vezetője elégedetten beszélt az új prototípusról, és biztos benne, hogy nyerő pozícióban lesznek vele.

A pilótafelállásokra is fény derült az esti eseményen, változás nem várható. A #7-es egységet ugyanúgy a Marcel Fässler - Benoit Tréluyer - André Lotterer trió fogja irányítani, míg a #8-as rajtszámú autó pilótái Loic Duval, Oliver Jarvis és Lucas di Grassi lesznek. Azonban a nézők számára minden bizonnyal szomorú bejelentésre is sor került, miszerint jövőre Le Mans-ban is csak ez a két trió fog rajthoz állni, költséghatékonyságra hivatkozva.

Képgaléria az Audi R18 e-tron quattro 2016-os prototípusáról:

Fotó: Audi Sport

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388123868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása