F1 - GROSJEANT IS HÁTRASOROLTÁK

f1-abu-dhabi-gp-2015-romain-grosjean-lotus-f1-e23.jpg

Utolsó lotusos versenyét a legutolsó rajtkockából kezdheti meg a francia Romain Grosjean, miután az FIA hátrasorolta őt a sebességváltó cseréje miatt.

Romain Grosjean számára nem úgy sikerült utolsó lotusos időmérője, mint ahogyan azt elképzelte. Egyetlen Q2-es gyors körén megállt az E23-as a francia alatt, aki így mért idő nélkül, a 15. helyen zárt. Azonban vasárnap délelőtt kiderült, hogy a sebességváltóval támadt némi zűr, mely csak cserével orvosolható. Ez azonban öt rajthelyes hátrasorolással jár, tehát Grosjean ma csak a 20., az utolsó helyről indulhat.

Ennek köszönhetően a 16. helytől lefelé mindenki, név szerint Vettel, Alonso, Ericsson, Merhi és Stevens is egy-egy helyet előrébb lép a rajtrácson.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr708124184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása