F1 - DENNIS TISZTÁZOTT MINDENT, ALONSO 2016-BAN A MCLARENNÉL FOG VERSENYEZNI

f1-abu-dhabi-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30-off-the-circuit-at-the-start-of-the-ra.jpg

Az Abu Dhabi Nagydíjat megelőzően a McLaren elnöke, Ron Dennis a Sky Sports F1-nek egyértelműen kijelentette, hogy Fernando Alonso nem fog egy évet kihagyni, tehát 2016-ban a csapat pilótája lesz a spanyol.

A hétvége folyamán érdekes nyilatkozatok érkeztek a McLaren részéről. A lavinát Ron Dennis indította meg szombaton, miszerint Fernando Alonso kihagyhatja a jövő évet, ha a 2016-os autó nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. A spanyol ezt az időmérő után azonnal tagadta, és nem értette, hogy miért tett ilyen kijelentést a McLaren elnöke. Majd nem sokkal később tovább tisztázódtak a részletek, és Alonso elmondta, hogy volt szó arról, hogy kihagyja 2016-ot, és akkor a szerződésből hátralévő két évét 2017-ben és 2018-ban tölti le, de erről utoljára négy-öt hónapja beszélt a két fél.

A mai nap pedig a McLaren elnöke, Ron Dennis a futam rajtja előtt a Sky Sports F1 kamerái előtt tisztázott mindent, és tett pontot a téma végére. Dennis elmondta, hogy egy újságírónak valóban elmondta az opciót, azonban az nyilatkozatának a végét már nem hozta nyilvánosságról valamilyenféle mulasztásból adódóan, hogy 2016-ben Alonso és Button a McLaren csapatánál fognak versenyezni.

Az elnököt a csapat anyagi helyzetéről is kérdezték, melyre az a válasz érkezett, hogy a konstruktőri 9. hely ellenére is nyereséges lesz az év, mert sok új szponzoruk lett, sokkal hosszabbítottak, ugyanakkor vannak, akik távozták, így nem fogja idén őket veszteség érni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr738125264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása