WTCC - D'ASTE BÜNTETÉST KAPOTT, ELVESZTETTE AZ ELSŐ FUTAMOS 10. HELYÉT

12274288_713516458748550_3217096467450057798_n.jpg

Pontszerzéssel zárta, de mégsem az All-Inkl.com Münnich Motorsport Chevrolet Cruze-jával Stefano D'Aste az amúgy nagyon hullámvölgyszerűre sikeredő 2015-ös szezonját, ugyanis a stewardok időbüntetést róttak ki rá.

Eléggé ingadozóra sikeredett a WTCC divatdiktátorának, Stefano D'Asténak a visszatérése, ugyanis volt egy pár pontszerzése, de annál több nullázása. Katarban 1 pontot szerezhetett volna az első futamon elért 10. helyével az All-Inkl.com Münnich Motorsport olasz versenyzője, azonban elveszítette, ugyanis a versenybírák egy 30 másodperces időbüntetéssel sújtották, melynek következtében visszaesett a 17. helyre, míg Nicolas Lapierre a Ladával felkapaszkodott így az utolsó pontszerző pozícióba. A büntetés oka pedig az volt, hogy D'Aste az első versenyen kiugrott a rajtnál, ahogy az történt a második futamon a pole-ból induló John Filippivel, akit még akkor egy áthajtásos büntetéssel sújtottak.

Fotó: FIA WTCC / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr798121934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása