FORMULA E - MARAD A BATTERSEA PARKBAN A LONDON EPRIX

formula-e-london-eprix-2015-lucas-di-grassi-audi-sport-team-abt.jpg

A helyi testület tagjai között tartott szavazás eredményének értelmében a szezonzáró London ePrix-t a második szezonban is a Battersea Parkban fogják megrendezni a Formula E-ben.

Noha a Formula E és a londoni versenyhelyszín között többéves kontaktus megkötésére került sor, a helyi testület mégis fontolóra vette azt, hogy él a kilépési opciójával, miután a lakosság számos panaszt nyújtott be az izgalmasra sikeredett sportesemény miatt. A legnagyobb probléma a pálya kialakítása miatt kialakult, 2-3 hétig tartó fennforgás volt, valamint az, hogy a június végén megrendezett verseny óta a mai napig sem sikerült eltávolítani az összes guminyomot és kerítést.

Ennek hatására a helyi testület szavazást tartott az ePrix jövőjéről, és 7 igen, valamint 4 nem szavazat után az a döntés született, hogy marad a London ePrix a Battersea Parkban, melyet jövőre július 2-3-án fognak megrendezni. Két futam lesz, külön-külön időmérővel.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr988115158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása