F1 - SANSZOS VOLT ANNO, HOGY BRIATORE A FERRARI CSAPATVEZETŐJE LEGYEN

f1-monaco-gp-2015-flavio-briatore.jpg

Flavio Briatore nem olyan régen elárulta, hogy egykor csapatvezetői posztot ajánlott fel neki a Ferrari, ám az olasz nem élt a felkínált lehetőséggel.

Briatore nagyon sok mindent tett le az asztalra, olyan csapatokat juttatott el a világbajnoki címig, mint a Benetton vagy a Renault, olyan magas kaliberű pilótákkal, mint Michael Schumacher vagy Fernando Alonso, akik szintén az olasz üzletemberrel együttműködve értek fel először a csúcsra. Persze Briatore nevéhez fűződik 1-2 piszkos ügy, de most ezen cikkben ez nem lényeges.

A Rai-nak árulta el az egykori Forma-1-es csapatvezető, hogy egykoron, mielőtt még Jean Todt lett volna a Ferrari csapatfőnöke, a maranellói gárda először neki kínálta fel a csapatvezetői pozíciót, ám Briatore visszautasította, mivel úgy érezte az olasz, hogy a Benetonnál a helye. Véleménye szerint az olasz gárda jól döntött Jean Todt leigazolásával, ekkortájt Michael Schumacher és sok technikai szaki döntött úgy, hogy átcuccol a vörösökhöz.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288106562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása