F1 - ÚJABB KRITIKA ÉRTE MALDONADÓT

f1-brazilian-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-e23.jpg

Az elmúlt évek folyamán már számos, Forma-1-es jártas személy, valamint szurkoló ekézte Pastor Maldonadót, a venezuelai pilóta balesetei miatt. Legutóbb a kétszeres világbajnok, Mika Hakkinen kapta le a keresztvizet a Lotus versenyzőjéről.

Pastor Maldonado vezetési stílusa az évek folyamán semmit sem változott a téren, hogy rendszeresen zúzza le autóját és/vagy ütközik versenyzőtársaival, ezzel egyre inkább alátámasztva azt a tézist, miszerint csak a PDVSA komoly anyagi támogatásának köszönheti azt, hogy még egyáltalán a Forma-1-ben lehet.

Hihetetlen módon pedig még sosem kapott eltiltást a venezuelai pilóta egy futamról sem, pedig Maldonado nevéhez elképesztően sok büntetés és baleset fűződik, sőt, a lotusos neve már-már egybeolvad ezekkel a kifejezésekkel. Pár napja a Sauber F1 Team svéd pilótája, Marcus Ericsson panaszkodott a mezőny rosszfiújára, aki Brazíliában nem egyszerűséggel kiforgatta az első kanyarban a C34-est. 

f1-german-gp-2012-mika-hakkinen.jpg

Legutóbb pedig Mika Hakkinentől, a Forma-1 kétszeres bajnokától kaphatta meg a hideg zuhanyt, miután a finn az Ilta Sanomat kérésére kifejtette véleményét a Száguldó Cirkusz balesetkirályáról. 

Hakkinen elmondta, hogyha egy pilóta nem tanul a bűneiből, akkor előbb-utóbb komolyabb büntetést érdemelne. A finn kifejtette, hogy Maldonado sem tanul a hibáiból, és elmondása szerint a mezőny többi tagja nem tudja, hogy mire számíthat, amikor vele bonyolódik harcba. Az esetben tudná ezt megértené a finn, ha az utolsó körökben kerülne erre sor, vagy a futamgyőzelem múlna rajta, de továbbra is a józan észt részesíti előnyben.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178103248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása