F1 - HA JÖN A RENAULT, AZONNAL NEVET VÁLT A LOTUS

f1-australian-gp-2012-renault-atmosphere-lotus-f1-team_1.jpg

Amennyiben megkötődik a Lotus - Renault üzlet, azonnal névváltozásra kerül sor Enstone-ban.

Lassacskán véget ér a Forma-1-es szezon, de a hivatalos bejelentés még mindig várat, hogy mi lesz a jelenleg Lotus néven futó enstone-i istálló, felvásárolja-e a Renault vagy sem. Egy bizonyos, a késlekedések fejében a Renault sportigazgatója, Cyril Abiteboul már előre jelzi, hogy a 2016-os év átmeneti lesz a csapat számára.

Valamint arra is fény derült, hogyha a Renault felvásárolja a Lotust, akkor a Lotus névtől újra meg kell válnunk, noha ehhez szükséges a Forma-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak a beleegyezése, habár ha a Marussia Manorra való változtatását vesszük alapul, ez aligha fog gondot jelenteni.

A hírek szerint az átvételre december első napján kerülhet sor, ez esetben a Renault 2010 után először fog ismételten gyári csapatot futtatni. Amit már biztosra tudhatunk, az az, hogy a Cyril Abiteboul - Luis Vasconcelos duó kerül a Renault Sport élére, továbbá Federico Gastaldi helyére Frederic Vasseur érkezhet, a technikai igazgató pedig a Manortól érkező Bob Bell lehet, aki korábban a Mercedesnél is járt. A technikai tanácsadói pozíciót pedig Mike Gascoyne töltheti be az olasz sajtó szerint. Gascoyne a McLarennél és a Renaultnál már dolgozott együtt Bob Bell-lel, egészen addig, amíg nem igazolt át a Toyotához és a Caterham csapathoz.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr138095484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása