F1 - SENKINEK SEM KELL A HONDA MOTORJA

f1-brazilian-gp-2015-jenson-button-mclaren-honda-fernando-alonso-mclaren-honda-and-stoffel.jpg

A Honda hiába próbált a McLaren mellé további partnereket keresni, semelyik csapat sem kér a japánok motorjaiból, melyek az idei évben finoman szólva nem remekeltek.

A Red Bull is csak úgy tekint a Hondára, mint az esetleges utolsó mentsvár. Egyesek szerint nagyobb valószínűség van a csapat kiszállására, minthogy a japánok erőforrásaival szenvedjen, ráadásul az egységeket már túl is árazták. A Honda motorcsomagja 35 millió eurót kóstálna a bikáknak.

Azonban a Honda mindennek ellenére lát arra esélyt, hogy rövid időn belül ne csak a McLaren legyen az egyedüli partnere.

A Honda motorsportrészlegének a vezetője, Yasuhisa Arai elárulta, hogy pontosan tudja, hogy a média miket ír a Hondáról, azonban ez nem tántorítja el a motorbeszállítót attól, hogy további csapatokat lásson el motorokkal.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128092854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása