F1 - KIZÁRÓLAGOSAN CSAK BARCELONÁBAN FOG FELKÉSZÜLNI A MEZŐNY 2016-RA

f1-barcelona-february-testing-ii-2015-daniel-ricciardo-red-bull-racing-rb11.jpg

A Circuit de Barcelona-Catalunya pályán kerül megrendezésre mind a két szezon előtti teszt a 2016-os világbajnoki idény előtt.

Rég volt utoljára arra példa, hogy a Forma-1-es mezőny egyetlenegy versenypályán készüljön fel egy szezonra, mindenesetre ez jövőre így lesz, miután a február 22-e és 25-e között, valamint a március 1-e és 4-e között esedékes téli tesztek alkalmával a barcelonai pálya fogja vendégül látni a Száguldó Cirkusz mezőnyét.

Akik pedig belépőt vásárolnak a május 13-a és 15-e közti Spanyol Nagydíjra, azok bérmentve látogathatnak ki mind a 8 tesztnapra. A 2016. évi Forma-1-es szezon a melbourne-i Albert Parkban fog elstartolni, március 20-án.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr208092016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása