F1 - A PIRELLI TÖBB BOKSZKIÁLLÁST SZERETNE LÁTNI JÖVŐRE

f1-canadian-gp-2015-pirelli-tyres.jpg

A Pirelli azt szeretné, ha a jövő évtől a pilótáknak gyakrabban kéne kijönniük a bokszba, tehát a gumik felépítése hasonló lehet, mint amit a korábbi években láthattunk.

2011 óta a Pirelli a Forma-1 egyetlen és kizárólagos gumibeszállítója. Az olasz-kínai gumicég az elmúlt években több alkalommal kapott igen kemény kritikákat, legutóbb Sebastian Vetteltől a Belga Nagydíjon, amikor a német jobb hátsója felrobbant valamivel az Eau Rouge után. A német akkor azt mondta, hogy a Száguldó Cirkuszban már évek óta silányak a gumik. Azonban a Pirelli és a Forma-1 mindennek ellenére meghosszabbította a kontraktusát 2019 végéig.

A gumigyártó motorsport-igazgatója, Paul Hembery elmondta, hogy valamilyen szinten a régi célokat fogják kitűzni az új szezonra, már ami a gumikopást illeti. Ezzel a Pirelli azt szeretné elérni, hogy a pilótáknak egy versenyen 2-3 alkalommal ki kelljen látogatniuk a depóba.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr488093058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása