F1 - A TORO ROSSO ABU DHABIBAN SEM HASZNÁLJA MAJD AZ ÚJ RENAULT-ERŐFORRÁSOKAT

f1-mexican-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso_1.jpg

Hivatalossá vált, hogy a kisebb bikás csapat az évadzáró helyszínén sem él a lehetőséggel, és nem szereli be az új Renault motort autójába.

Azt már korábban lenyilatkozta a faenzai istálló, hogy Brazíliában az ő büdzséjüket tekintve szűkös idő miatt biztosan nem fogják tudni kipróbálni a legújabb Renault erőforrást, amely elvileg két tizedmásodpercet hoz egy körön. Most viszont az is kiderült, hogy az évadzáró Abu-Dhabi nagydíjon sem építik be autóikba a franciák új hajtóegységeit, főként azért, mert az olasz istálló nagy harcban van a konstruktőrök bajnokságában, így nem hiányzik nekik két tízhelyes rajtbüntetés az utolsó futamok egyikén.

Az viszont biztos, hogy a Red Bull tesz egy próbát hétvégén az új erőforrással, de csak Daniel Ricciardo autójában cserélnek motort.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr188074402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása