F1 - A RED BULL ÚJABB AJÁNLATOT KAPOTT A FERRARITÓL

f1-united-states-gp-2015-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11-and-sebastian-vettel-ferrari-sf.jpg

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne nyitott lenne arra, hogy az olasz gyártó és a Red Bull Racing motorpartneri kapcsolatot alakítson ki egymást között, ám ahhoz azt a motort kéne elfogadnia a négyszeres bajnok konstruktőrnek, amely gyengébb lenne, mint ami a Ferrarik hátuljában duruzsolna.

Továbbra is a Red Bull, valamint annak leendő motorpartnere szolgáltatja a főtémát a nemzetközi sajtóban. Legutóbb a múlt héten hallhattunk ezzel kapcsolatosan bárminemű hírt, vagy spekulációt, miszerint saját motorral indulhatnak jövőre.

A hétvégén megrendezésre került a Ferrari évzáró bulija, a Finali Mondiali, melyen az elnök Sergio Marchionne elmondta, hogy szívesen segítene a Red Bullon, ám a bikáknak nem adna a gyári csapatéval megegyező motort, és itt a buktató, mivel a négyszeres konstruktőri bajnok vezetőségét csakis versenyképes erőforrás érdekli.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr518065570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása