F1 - ECCLESTONE ELÉGEDETT A BRAZIL PÁLYÁN VÉGZETT FELÚJÍTÁSOKKAL

cs5c-jwwiaatnxn.jpg

Tavaly kezdődtek meg a munkálatok, melyek keretében felújítják az igen elmaradott brazíliai paddock-létesítményeket. Az új épületek menthetik meg a futam jövőjét. 

Már 2014-ben elkezdődtek azok a munkálatok, melyekkel modernizálják a soron következő Brazil Nagydíj pályáját övező épületeket, valamint a bokszutcát. Ez utóbbi a szervezők szerint csak 2016-ra lesz kész teljesen, de a Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone szerint (aki a héten ellátogatott Brazíliába) az interlagosi pályalétesítmények már most sokkal modernebb szinten vannak, mint tavaly voltak. Habár még mindig vannak elvégzendő feladatok, a brit milliárdos elégedett az eddig látottakkal, és reméli, hogy egy izgalmas versennyel ajándékozhatják majd meg a Forma-1 mezőnyét mindig kitörő örömmel fogadó brazil közönséget. 

Ecclestone azt is nyilatkozta, hogy ezekkel a felújításokkal a Sao Paulo-i futam jövője is biztossá válhat, ugyanis eddig csakis az elmaradt épületek miatt volt nehézkes a versenyszervezés a helyszínen, a hangulat mindig remek volt. "Mr. E" szerint azonban a csapatok mostantól búcsút inthetnek az előbb említettek miatt adódó problémáknak, idén ugyanis már úgy fogják érezni magukat, mintha a fellegekben járnának. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a helyi tévének, a Globo-nak is jobban kéne támogatnia, reklámoznia a sportágat a háttérből, és akkor lenne igazán nagyszerű a helyzet. 

Fotó: Twitter

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr888056514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása