F1 - HÍRCSOKOR A RENAULT-RÓL

f1-abu-dhabi-pirelli-test-2010-robert-kubica-renault-f1-team.jpg

A hír igaz, miszerint a Renault már visszavette a hatalmat Enstone-ban, és már gőzerővel dolgoznak a 2016-os autón, így a bejelentés, miszerint a francia gyártó megvásárolta a Lotus többségi tulajdonrészét, az már csak puszta formalitás lesz. A minap pedig egy pletyka is felröppent a franciákkal kapcsolatosan, miszerint jövőre is megtarthatják a Lotus nevet.

A Renault már újra Enstone-ban, a franciák gőzerővel készülnek 2016-ra

Hónapok óta attól hangos a Forma-1 világa, hogy vajon mikor fogják már bejelenteni a hírt, miszerint a Renault és a Lotus aláírásra kerül az adásvételi szereződés, ugyanis legutolsó hivatalos információink szerint a francia autógyártó benyújtotta fel-, vagy jelen esetben inkább a visszavásárlási szándéknyilatkozatot. Sőt, már az aggályok is felmerültek, melyek szerint az enstone-i csapat sorsát bizonytalanságok övezik, illetve az anyagi helyzete is finoman szólva kétségbeejtő.

Azonban a gárda helyettes vezetője, Federico Gastaldi a minap lecsillapította a kedélyeket, elárulta, hogy a szerződés hiába nem került még megkötésre, a Renault szakemberei már régóta visszatértek az enstone-i központba, hogy felkészülhessenek a jövő évi szezonra. Az argentin Hogy miért megy olyannyira nyögvenyelősen a papírok aláírása? Az argentin nyilatkozatának ezen részéből kiderül: "Nem táncolhatunk annál gyorsabban, mint ahogyan a zene szól."

Renault ide vagy oda, lehet, hogy jövőre is marad a Lotus csapatnév

A francia sajtóban terjedt el a hír, miszerint lehetséges, hogy a Renault 2016-ban még a Lotus csapatnév alatt fog futni. Előfordulhat, hogy a jövő évi átmeneti szezon miatt gyengébben fog szerepelni a csapat, ezzel pedig nem a francia autógyártó hírnevén akarnak csorbítani.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218051310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása