WTCC - LOPEZNEK MÉG NINCS SZERZŐDÉSE 2016-RA, DE MÁR TÁRGYAL A CITROENNEL

wtcc-buriram-2015-2015-champion-jose-maria-lopez-citroen-c-elysee-wtcc-citroen-world-touri.jpg

Meglepő tény derült ki nemrégiben a Citroen kétszeres WTCC-bajnokáról, José Mária Lopezről, miszerint az argentin pilótának még nincs érvényes kontraktusa a jövő évre, de már tárgyal a Citroennel.

"Pechito" Lopez a hétvégén az első thaiföldi futamon másodjára is világbajnok lett a WTCC-ben, a 2013-as argentin futamon még a Wiechers-BMW színeiben debütáló versenyző mindenkinek hálálkodott. Miután pedig lecsillapodott a nagy felhajtás, a WTCC sajtófőnöke, Richard Rodgers arról kérdezte Lopezt, hogy mi lesz vele a jövőben.

Elsőre meglepően hangzott a kérdés, ám másodperceken belül kiderült, hogy nem volt alaptalan, mivel jelen pillanatban Lopeznek nincs szerződése a Citroennel a következő szezonra, az argentin pedig a sajtófőnök kérdésére elmondta, hogy már folynak a tárgyalások, és a két fél hajlik a további közös együttműködésre.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr18048058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása