WTCC - MONTEIRO ÉS A HONDA FELLEBBEZ A THAIFÖLDI KIZÁRÁSÉRT

12191644_1062843490406195_9043766236559191703_n.jpg

Tiago Monteiro elárulta, fellebbeznek csapatával a múlt hétvégi második thaiföldi versenyből való kizárásuk után, amivel a győzelemtől fosztották meg őket. 

Mint arról tegnap beszámoltunk, Tiago Monteiro megnyerte az igen furcsa véget érő második thaiföldi futamot a Túraautó VB utolsó előtti fordulóján, de végül nem kapta meg az ezért járó 25 pontot, sőt egyet sem kapott, mert utólag kizárták őt egy technikai szabálytalanság miatt.

Azóta kiderült, autója megbukott a hasmagassági teszten, és az előírt 60 mm alatti érték kimutatását követően jött az azonnali kizárás. Monteiro ma elmondta, mindenképpen fellebbeznek a büntetés ellen, mert nem tartják helyesnek, hogy egy olyan hiba miatt veszik el tőlük a győzelmet, amiről nem is tehettek. A portugál elmondása szerint ugyanis a hasmagasság egy kisebb koccanás után "süllyedt" az alapérték alá.

Fotó: Honda Hungary

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr628045890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása