F1 - GROSJEAN KORÁBBI MÉRNÖKE IS A HAAS FELÉ TART?

f1-japanese-gp-2013-romain-grosjean-lotus-f1-team-with-ayao-komatsu-lotus-f1-team-race-eng.jpg

Pletykák szerint a Lotusnál dolgozó Ayao Komatsu is követheti a francia pilótát az amerikai csapathoz.

A Haas F1 Team jövőre száll be a királykategóriába, múlt hét pénteken pedig fény derült teljes versenyzőfelállásukra is, miután a már korábban bejelentett Grosjean után végre Esteban Gutierrez szerződtetését is hivatalosan tudtunkra adták. Úgy néz ki, Gene Haas csapata ezek után mérnöki fronton is erősíthet.

Az F1i jelentése szerint ugyanis a Romain Grosjean-nal sokáig együtt dolgozó japán mérnök, Ayao Komatsu követheti versenyzőjét az amerikai istállóhoz. Komatsu és a francia pilóta 2012 és 2014 között dolgoztak együtt, a japán mérnök idén pedig már vezető versenymérnökké lépett elő a Lotusnál. Komatsu 2006 óta dolgozik Enstone-ban, de az említett oldal értesülései szerint nyitott a váltásra, és szívesen követné Grosjeant a Haas-hoz. Hogy ott milyen pozícióban dolgozna, még nem tudni. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr848045846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása