F1 - NAGYNEVŰ MÉRNÖK IGAZOLT ÁT A MCLARENTŐL A MERCEDESHEZ

f1-abu-dhabi-gp-2014-l-to-r-ron-dennis-mclaren-executive-chairman-with-phil-prew-mclaren-r.jpg

Phil Prew, a McLaren egyik neves mérnöke úgy döntött, hogy elhagyja Wokingot, és a Mercedesnél fog dolgozni.

A motorsport.com adta hírül, hogy Phil Prew főmérnökként fog szerepet vállalni a Mercedes csapatánál. Prew fog arról is gondoskodni, hogy az erőforrással foglalkozó szekció tisztában legyen a kaszni paramétereivel.

A neves szakember pár hete köszönt le a McLarennél, jelen pillanatban pedig kötelező szabadságát élvezi, és már várja, hogy január 1-től munkába állhasson Brixworth-ban.

Azonban Prew távozása nagyon nehezen érintheti a teljesítmény szempontjából amúgy is hanyatló formában lévő McLarent. A mérnök 1997 májusa óta dolgozott Wokingban, az utóbbi időszakban főmérnökként. Az angol csapatnál töltött hosszú idő folyamán pedig olyan személyekkel tudott szorosan együtt dolgozni, mint Paddy Lowe, vagy Lewis Hamilton, akik azóta már a Mercedeshez kerültek.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr528040468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása