WTCC - BIZTATÓ KEZDÉS BURIRAMBAN: MICHELISZ NYERTE A TESZTET

csnpjqewoaqk1ax_1.jpg

A Zengő Motorsport magyar pilótája, Michelisz Norbert kezdett a legjobb a Chang International Circuit-en, ahol megnyerte a nulladik szabadedzést a Honda Civic volánja mögött. A képzeletbeli dobogóra még a ladás Nicolas Lapierre, valamint a citroenes Sebastian Loeb állhatott fel.

A zengős Hondát irányító, és a Yokohama Kupát vezető Michelisz Norbert autózta a leggyorsabb köridőt a 30 perces thaiföldi teszten. A magyar pilóta 1:38.260-as idejét leginkább a ladás Lapierre tudta megközelíteni, de a franciának a hátránya így 0,148 másodpercre rúgott. A képzeletbeli pódium legalsó foka Sebastien Loebbé lett, a francia citroenes már több, mint fél másodpercre volt lemaradva.

Ahogy arra számíthattunk, az előző hétvégén a TCR Nagydíjon induló Hugo Valente is jól kezdett az idei utolsó előtti helyszínen, a Campos Racing Chevroletjével a francia a negyedik helyen zárt, mindössze 14 ezreddel megelőzve az 5. helyen záró Nicky Catsburgot.

A 6-11. helyeken a megmaradt Citroenek és Hondák zártak; Lopez, Tarquini, Bennani, Muller, Ma, Monteiro sorrendben. Eléggé hátul zárt Rob Huff, a Lada Vestát kormányzó 2012-es világbajnok csak a 14. lett, miután utolsó gyors körében hibázott, és még egyre már nem tudott elmenni. Valamint bemutatkozott a WTCC mezőnyében a helyi vitéz, Tin Sritrai, aki a Campos harmadik Chevrolet Cruzejával egy 16. helyet tudott elsőre összehozni.

A hétvége programja az első szabadedzéssel folytatódik, mely közép-európai idő szerint 8:30-kor startol.

A nulladik szabadedzés (teszt) végeredménye:

teszt.jpg

Fotó: Touring Car Times, fiawtcc.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr768038234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása