MOTOGP - OTTHONÁBAN RONTOTTÁK RÁ MARQUEZRE AZ OLASZ ÚJSÁGÍRÓK

motogp-malaysian-gp-2015-marc-marquez-repsol-honda-team-in-press-conference.jpg

A MotoGP regnáló világbajnokára, Marc Marquezre saját otthonában rontottak rá az olasz újságírók. A rendőrség szerint a spanyol a velük (újságírókkal - szerk.) való tülekedésben még a nyakát is meghorzsolta.

Péntek délután Cerverában Marc Marquezt, illetve testvérét és édesapját szokatlan látvány fogadta, amikor hazaértek. Olasz újságírók hada várta őket a garázsban, miután betörtek oda, és interjút akartak készíteni a kétszeres világbajnokkal, aki a "felkérést" visszautasította, majd arra szólította fel a jelen lévő sajtósokat, hogy hagyják el a garázst. Ezután a riporterek a parkolóba mentek, és két pezsgősüveget hozzávágtak a falhoz, ezzel imitálva a dobogót. A spanyol Marca helyi szemtanúkra hivatkozva azt is megírta, hogy az újságíróknál volt egy trófea, amely egy nagyméretű férfi nemi szervet ábrázolt.

Majd az agresszív riporterek megragadták Marquez, a spanyol nyaka ekkor sérült meg. Marquezék azonnal a rendőrökhöz fordultak, akik két újságírót és egy operatőrt le is tartóztattak a spanyol AS értesülései szerint. Utána a Repsol Honda spanyolja elmesélte az esetet, valamint azt is, hogy ez minden bizonnyal a Maláj Nagydíjon látott eset következményei, ahol Marquez és Rossi estek egymásnak.

Az újságírók persze pont Marquez verziójának ellenkezőjével álltak elő. A riporterek szerint a Marquez-család támadt rájuk, és törték el az egyik kamerájukat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr778038286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása