F1 - HÜLKENBERG FURCSA VÉTKE

f1-mexican-gp-2015-nico-hulkenberg-sahara-force-india.jpg

Nem mindennapi hibát követett el a pénteki első szabadedzés végén a Force India német pilótája, Nico Hülkenberg, akit a stewardok emiatt figyelmeztetésben részesítettek.

A Force Indiát erősítő Nico Hülkenberg a tegnapi napon azt a furcsát követte el Mexikóban, hogy a kockás zászló után kétszer szelte át a célvonalat, amit a szabály tilt. A regula tisztán kimondja, hogy onnantól kezdve, hogy egy eseményt leintettek, a versenyző csak egyszer haladhat át a célvonalon.

A német pilóta azzal magyarázta a furcsa esetet, hogy amikor a levezető körén volt, túl nagy tempóval teljesítette az utolsó kanyart, emiatt elvétette a depóbejáratot, és kénytelen volt elmenni egy plusz (szabálytalan) körre.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr228039232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása