F1 - FERNANDO ALONSO MÉG NEM SZÁMOL MÁSODIK HÁZASSÁGÁVAL

f1-italian-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-with-his-girlfriend-lara-alvarez.jpg

Noha a bulvársajtó már hónapok óta boncolgatja Fernando Alonso és Lara Alvarez kapcsolatát, a spanyol médiában rendkívül ismert hölgy elmondta, hogy még nem került szóba a házasság, illetve a családalapítás.

Lara Alvarez az a spanyol hölgy, kinek magánélete és karrierje is egyaránt sínen van. Előbbi életterületen Fernando Alonso, a McLaren spanyol pilótája nyújtja neki a boldogságot, míg utóbbin a spanyol médiában kap számos felkérést műsorvezetésre, reklámokra, sőt egy üdítőcég arca is a csinos spanyol hölgy, kinek népszerűségi mutatója az egekben van, ám ez olyan téren nem előnyös neki, hogy a média állandóan a magánéletében vájkál.

Alvarez nemrégiben egy spanyol lapnak nyilatkozott, és elárulta, hogy nagyon nehéz az, amikor sokat van távol szeretteitől, azonban kiváló érzéssel tölti el őt az, amikor egy hosszú utat követően újra láthatja őket. Azonban egy percig sem töpreng a jövőjén, sem a magánéletét, sem a karrierjét illetően.

Alonso és Alvarez a közösségi oldalakra igen gyakran tölt fel olyan képeket, melyekről virít a kettejük közti szerelem. A sajtó pedig minderre alapozza azon állítást, hogy kettejük kapcsolata gyorsan halad. Azonban augusztusban felmerült az, hogy Alvarez és Alonso már jegyben járnak, az erre utaló jel pedig a hölgy privát fiókjába feltöltött fénykép volt, melyen a párja tenyerébe helyezett keze látható, rajta egy új gyűrűvel. Alonso kezén pedig a következő, tollal felírt felirat szerepelt: "Te quiero", azaz "Szeretlek". A fotó az egyik újságíró segítségével terjedt el a világhálón, feltételezéseket hozzáfűzve.

A spanyol tévés ezzel kapcsolatban is megszólalt, elmondta, hogy ha netalántán úgy dönt, hogy összeköti az életét Alonsóval, arról nem egy pletykából fog értesülni a világ, hanem személyesen a pártól. A telefonjáról származó képen pedig nem eljegyzési gyűrű volt látható.

Lara azt is tisztázta, hogy egyelőre még nem gondolkodnak házasságon, és családalapításon sem a közeljövőben.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr568029624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása