F1 - A FERRARI NEM FOG VÁLTOZTATNI SEMMIT SE 2016-RA

f1-united-states-gp-2015-sebastian-vettel-ferrari-sf15-t.jpg

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene határozottan kijelentette, hogy az olasz istálló autói roppant erősek, és elmondása szerint nincs szükség semmiféle változtatásra, hogy 2016-ban közelebb érjen a Mercedeshez.

2014-ben katasztrofális idényt produkált a Ferrari. A Száguldó Cirkusz legsikeresebb gárdája 1993 óta először zárt szezont győzelem nélkül, és 2009 után először pottyant ki a legjobb háromból a konstruktőri bajnokságban. A kiábrándító szezon után a vezetőség komolyan átszervezte a csapatot, leköszönt az elnök, a csapatfőnök, és számos, neves mérnök.

Az idei szezonban pedig drasztikus javulást produkált a Ferrari, és Sebastian Vettel már három győzelmet szerzett az SF15-T-vel, a csapat pedig előrelépett második erőnek, az elmúlt két évet brutálisan domináló Mercedes mögé. Azonban a maranellóiak nem akarnak itt megállni, és jövőre még közelebb szeretnének kerülni a csillagmárkás csapathoz, ennek érdekében pedig nem fog sor kerülni drámai változásra. Igaz, csatlakozik a csapathoz Jock Clear, aki sokat segített a Ferrarinak, hiszen az olaszok a Mercedestől igazolták le a szakembert.

A csapatfőnök Maurizio Arrivabene elmondta, hogy most minden rendben van az alakulatnál, ezt a társaságot most meg kell szilárdítani, reméli, hogy a csapat 2016-ban is jól fog dolgozni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998024288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása