F1 - A MEXIKÓI NAGYDÍJ IS VESZÉLYBE KERÜLHET

f1-autodromo-hermanos-rodriguez-track-renovation-2015-circuit-map.jpg

Az Észak-Amerikában tomboló viharok a 23 év után visszatérő Mexikói Nagydíjnak is keresztbe tehetnek.

A mexikói futam 23 év után tér vissza a Forma-1-be, az Autodromo Hermanos Rodriguez pálya újraépítése után. A nagydíjra nagy az érdeklődés, már hónapokkal ezelőtt egyértelművé vált, hogy telt ház lesz. Az aszfaltcsík gyorsnak ígérkezik, ugyanis egy kör nagyjából 1 perc 18 másodperc lehet.

Azonban az észak-amerikai kontinensen tomboló Patrícia-hurrikán mindent felülírhat, ugyanis jelenleg nem csak Austinban, hanem Mexikóvárosban is brutális időjárási körülmények uralkodnak. A mezőny pedig már jövő héten Mexikóban lépne pályára.

A 10 napos előrejelzés hasonlóan mostoha időt ígér erre a térségre, ami a pályán zajló munkálatok nagyon megnehezítheti, hiszen csak nemrégiben lett lefektetve az utolsó réteg aszfalt. Azonban a pálya ismeretlensége miatt a csapatoknak muszáj lenne minél több kört megtenniük, ami pedig a Pirellinek is ugyanúgy fontos, mert eddig csak a szimulációs adatokból mazsolázgathatott.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr808016387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása