MOTOGP - PEDROSA ÉS LORENZO URALTÁK A PÉNTEKI SZABADEDZÉSEKET MALAJZIÁBAN

motogp-malaysian-gp-2015-dani-pedrosa-repsol-honda-team.jpg

Az első gyakorlást Dani Pedrosa, a másodikat Jorge Lorenzo nyerte a gyorsasági motoros világbajnokság sepangi fordulóján. A pénteki edzéseken teljes volt a spanyol uralom.

A Honda spanyolja, Dani Pedrosa 2:00.412-es idővel húzta be az első szabadedzést, melyen nem történt komoly baleset, csupán pár kisebb kicsúszás. Ezen a délelőtti tréningen az első három pozíciót mind spanyolok foglalták el, a tabellát vezető Lorenzo lett ugyanis a második, Marc Marquez pedig a harmadik. Előbbi kettő, utóbbi három tizedes hátránnyal zárt Pedrosa mögött, míg a VB címért küzdő Valentino Rossi csak a negyedik lett, fél másodperces hátránnyal. 

motogp-japanese-gp-2015-jorge-lorenzo-yamaha-factory-racing-and-dani-pedrosa-repsol-honda.jpg

A második edzésre aztán fordult az első kettő sorrendje, és ezúttal Lorenzo bizonyult a leggyorsabbnak 2:00.246-os idejével, amivel csupán épphogy előzte meg az FP1 legjobbját, Dani Pedrosát. A harmadik helyen ezúttal is Marquez végzett két tizedes hátránnyal, ami újabb spanyol 1-2-3-at eredményezett, Rossi viszont csak a nyolcadik pozícióban zárta a pénteki napot. A "Doktor" lemaradása több, mint egy másodpercre nőtt. Andrea Iannone lett a negyedik, őt pedig Crutchlow, Espargaro, Dovizioso, a visszalassult Rossi, valamint Petrucci és Redding követte a legjobb tízben. 

A program holnap magyar idő szerint hajnalban folytatódik a harmadik és negyedik szabadedzéssel, majd reggel az időmérővel.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1008015281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása