FORMULA E - HIVATALOS: A TRULLI GP KIHAGYJA A PEKING EPRIX-T

formula-e-donington-august-test-2015-vitantonio-liuzzi-trulli.jpg

Az egykori Forma-1-es pilóta, Jarno Trulli Formula E-s alakulata kénytelen kihagyni a szezonnyitó pekingi versenyt.

A Trulli GP-nek már a kollektív teszteken is rendesen meggyűlt a baja a a Motomatica által kifejlesztett hajtáslánccal, emiatt a szezon előtt csak elenyésző időt tudtak a pályán tölteni. Azonban mindennek ellenére úgy döntött a csapat, hogy kiáll a mostani technika mellett, a gondok kiküszöbölésére pedig plusz időt kértek.

Ennek következtében pedig az olasz istálló hajtáslánca nem a többi csapatéval egyszerre, hanem egyénileg lett útnak indítva. A motorok ugyan hétfő reggel megérkeztek Kínában, ám a vámvizsgálaton azóta sem lettek átengedve, így azok még a meghosszabbított határidőre sem tudtak megérkezni a pályára, az FIA technikai szemléjére.

Ez pedig azt jelenti, hogy Salvador Duran és Vitantonio Liuzzi feleslegesen utaztak el Kínába, ugyanis kénytelenek kihagyni a szezonnyitó hétvégét, tehát 18 fősre csonkul a mezőny. A csapat pedig egyelőre csak reméli, hogy ott tud majd lenni a két hét múlva esedékes maláj fordulón.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68014679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása