F1 - AZ ESŐ NYERT DÉLUTÁN AUSTINBAN, ELTÖRÖLTÉK A MÁSODIK EDZÉST

csbufw4veaavpjb.jpg

Az eső volt az Úr a második edzésen Austinban, melynek eltörlésére végül majd' egy órát vártunk.

Zsinórban a harmadik hétvégén vált kaotikussá a pénteki nap, ám Austin egyértelműen felülmúlta a suzukai, valamint az oroszországi első napot. Az amerikai első szabadedzést nedves körülmények között, de még meg tudtak rendezni, azonban a második edzéssel már nem bántak ennyire kesztyűs kézzel az égiek.

A Patrícia névre hallgató hurrikán eléggé komolyan érkezett meg a COTA felé magyar idő szerint 20:15 tájékán. Ítéletidő köszöntött be, eléggé komoly esőzésekkel, valamint szélfújással. Percekkel a második edzés kezdete előtt a versenyirányítás közölte a hírt, hogy határozatlan ideig elhalasztják a második tréning kezdetét, ugyanis a pálya szélén tartózkodó sportbírók villámveszélynek voltak kitéve. Azonban a helyzet az idő múltával egyre inkább csak romlott, nem javult.

Végül közel egy órányi várakozás az FIA lefújta a második tréninget, ez pedig jelentősen átírhatja a forgatókönyvet, főleg annak tudatában, hogy állítólag holnapra még mostohábbá válthatnak az időjárási körülmények. Például a helyi idő szerint vasárnap reggeli időmérő edzés lehetősége is szóba került. Amint megtudunk valami információt a hétvége alakulásáról, igyekszünk mihamarabb tájékoztatni arról Olvasóinkat.

Színes, szöveges közvetítésünk a második szabadedzésről ITT tekinthető meg.

Fotó: Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr718015785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása