F1 - ÚJRA RÁCSOK MÖGÖTT A SZINGAPÚRI NAGYDÍJAT MEGZAVARÓ FÉRFI

f1-singapore-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-e23_2.jpg

Ismét börtönben az a férfi, aki ittas állapotban sétált be a versenypályára a Szingapúri Nagydíj 37. körében.

A 27 esztendő Yogvitam Pravin Dhokia a Szingapúri Nagydíj 37. körében részegen besétált a pályára, ezzel a futamot megzavarva, mivel be kellett küldeni a biztonsági autót miatt. Az incidens után, még a leintés előtt rendőrkézre került a zavargó.

Az AFP Hírügynökség jóvoltából derült fény arra, hogy Dhokia újra börtönben, és a vádlott ügyvédje, Jeremy Mark Pereira elárulta, hogy önszántából ment vissza, hogy ezzel is csökkentse a rá kiszabható szabadságvesztés időtartamát.

Dhokia egyszer már volt 10 napig a börtönben, miután elkapták a pályára való besétálása után. Tettéért fél évet is kaphat akár, ha minden igaz, a bírósági tárgyalásra november 3-án kerülhet sor.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr757990217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása