F1 - A MCLAREN-HONDA FELFEGYVERKEZETT AUSTINRA: A FRISSÍTETT MOTOR MELLÉ ÚJ AEROCSOMAG TÁRSUL

fernando_alonso_f1_grand_prix_russia_qualifying_deg3cveoi3sl.jpg

A Honda sportigazgatója, Yasuhisa Arai elárulta, hogy a frissített motor mellé, melyet még finomhangolni fognak, egy új aerodinamikai pakk is társulni fog.

A Honda még az oroszországi első edzésen a továbbfejlesztett motort Fernando Alonso McLarenjében, és az adatok pozitívak voltak. Ugyanakkor van néhány olyan hibája a motornak, mint a túlságosan kicsi generátor, az MGU-H alacsony hatékonysága, ám ezek már csak a téli holtszezonba orvosolhatóak, valamint a turbó és az elektromos alkatrészek is hagynak kívánnivalót maguk után...

A Honda sportigazgatója, Arai nyilatkozatában elmondta, hogy a COTA-n folytatódik a tesztelés. Céljuk pedig az, hogy a következő versenyhétvégéken minél több adatot gyűjtsenek, főleg a két héttel ezelőtt bemutatott, frissített belső égésű motorról. A McLarennek pedig a Honda megerősítette, hogy a fejlesztések most már a jó úton haladnak, a hátralévő négy versenyen a motor finomhangolásán fognak dolgozni a japán szakemberek. Arai szerint érdekes lesz, hogy az új motor, és ahhoz társuló aerodinamikai csomag hogyan fog együtt dolgozni.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr507990433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása