F1 - WOLFF SZERINT ROSBERG JÖVŐRE VISSZAVÁGHAT

247675_10153713881469874_9157747216250303576_n.jpg

Toto Wolff úgy gondolja, Nico Rosberg könnyen maga mögött hagyja majd a 2015-ös szezont, és visszavághat csapattársának jövőre.

Nico Rosberg szezonja messze nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. A 2014-ben szoros csatában elveszített bajnoki küzdelem után idén le akarta győzni Hamiltont, de szinte semmi sem alakult terv szerint. Tavaly az időmérő edzéseken látható fölényben volt Rosberg, ami annyiban megkönnyítette a dolgát, hogy legalább jobb pozícióból kezdhette a futamok nagy részét, de idén ez az előnye is elfogyott, és Hamilton magabiztosan verte őt a pályák legtöbbjén. 

Persze voltak azért kivételek, mint például a múlt hétvégi Orosz nagydíj, ahol a német egész hétvégén verte csapattársát, de aztán vasárnap a technika közbeszólt. Idén Rosberg többször e szempontból is a rövidebbet húzta, és még a szerencse sem volt vele. Főleg az utóbbi két hónapban, az előző négy versenyből ugyanis kettőt műszaki hiba miatt kellett feladnia, ami akkora hátrányba hozta őt Lewis Hamiltonnal szemben, hogy gyakorlatilag már búcsút inthet a címnek. Sőt, a balszerencsés hétvégék után jelenleg Sebastian Vettel is előtte tartózkodik a tabellán.

A Mercedes csapatfőnöke azonban nem fél attól, hogy Rosberg-et eltemetik ezek a meghibásodások, és szerinte hamar túlteszi magát a 2015-ös éven, hogy aztán a következő szezonban ismét megpróbálkozhasson a világbajnoki cím megszerzésével. "Most nagyon letört, de annál jobban fogja felszívni magát a következő szezonra, hogy visszavághasson! Az utóbbi futamokon Lewis általában felé tudott kerekedni, de jó volt látni, milyen jól vezetett Szocsiban. Egész hétvégén gyorsabbnak tűnt, és az első körökben is kellő agresszivitással tartotta meg az első helyet. Jó érzés volt nézni, hogyan tudott felállni a mélyből és újra erőt meríteni magába." - fogalmazott az osztrák üzletember.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr477988203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása