F1 - ALONSO BESZÓLÁSAI FELLELKESÍTETTÉK A HONDÁT

f1-russian-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30.jpg

A Honda sportigazgatója, Yasuhisa Arai elárulta, hogy Fernando Alonso suzukai csapatrádiós üzenete -, melyben a spanyol kétszeres világbajnok GP2-esnek a japánok motorját - nem tett kárt a McLaren - Honda házasságában, sőt a japánok meg is köszönték Alonsónak az éles kritikát.

Sokan úgy gondolják, hogy a McLaren és a Honda valamelyest amúgy is zavaros házasságát Fernando Alonso suzukai rádiós üzenete még inkább megrontaná. Azonban a Honda sportigazgatója, Arai-szan elmondta, hogy épp ellenkezőleg, a spanyol csípős szavai építően hatottak a japán márkára, konkrétan a szakember majdnem, hogy megköszönte, hogy a kétszeres világbajnok GP2-esnek minősítette a motort a beszállító hazai nagydíján.

Yasuhisa Arai arra is kitért, hogy eddig 100 %-osan meg vannak elégedve a japán szakemberek Alonso munkájával, így a spanyolnak joga van az ilyen jellegű kijelentésekhez.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr497985553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása