F1 - RAIKKONEN NEM TUDJA, HOGY MARAD-E A FERRARINÁL 2016 UTÁN

f1-russian-gp-2015-kimi-raikkonen-ferrari-with-the-media_1.jpg

Annyi már biztos, hogy a 2007-es világbajnok Räikkonen jövőre még a Ferrarinál fog versenyezni, azonban, hogy mi lesz 2017-től, az már a jövő zenéje.

Néhány újságíró nekiszegezte a kérdést a 35 éves Kimi Räikkonennek, hogy mi lesz vele a 2016-os szezon után, mire a finn csak annyit felelt, hogy nem tudja. Ám, könnyen megeshet, hogy marad a Ferrarinál, csak más pozícióban, ahogy azt tette anno Michael Schumacher vagy Giancarlo Fisichella.

Räikkonen maradása már idén is roppant bizonytalan volt, és Valtteri Bottas, Nico Hülkenberg, vagy Daniel Ricciardo személyében számos esélyes volt a Jégember ülésére, végül a maranellói alakulat még egy évnyi bizalmat szavazott utolsó egyéni bajnokának.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr927974633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása