F1 - LOTUS: HAMAROSAN KIDERÜL, HOGY KI LESZ MALDONADO CSAPATTÁRSA

f1-russian-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-team.jpg

Rövidesen kiderülhet, hogy ki lehet a második versenyző a Lotusnál, miközben a csapat esetében lehet, hogy még hónapok kellenek ahhoz, hogy megtörténjen a bejelentés azt illetően, hogy a Renault felvásárolja-e a csapatot, vagy sem.

Romain Grosjean a Lotusnál töltött négy szezonja után csapatot vált, és jövőre már a Haas F1 Team-nél fog versenyezni. Pastor Maldonado maradására pedig még Romain Grosjean átigazolásának bejelentése előtt fény derült.  

A helyettes csapatfőnök, Federico Gastaldi pozitívan nyilatkozott afelől, hogy már javában keresik Maldonado csapattársát, és van néhány jó jelölt, és már konkrét személy is van, aki jövőre Maldonado csapattársa lesz, valamint azt is elárulta, hogy az idő múlásával a bejelentés időpontja is közeleg. Gastaldi optimista a Lotus - Renault megállapodást illetően is, noha a végleges bejelentésre még nem került sort.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57975211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása