F1 - EGY FUTAMMAL KEVESEBB LESZ JÖVŐRE A TERVEZETTNÉL?

f1-russian-gp-2015-start-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-leads-teammate-lewis-hamilton-merced.jpg

A jövő évi, 21 futamból álló versenynaptárat már hetekkel ezelőtt közzétették, igaz a csapatok jóváhagyása nélkül, amely nélkülözhetetlen a rekordhosszúságú versenykalendárium megvalósításához.

Ugyan már hosszú hetek, sőt hónapok óta mindenki biztosra veszi azt, hogy jövőre rekordhosszú, 21 futamos lesz a világbajnokság, ám ez mégsem vehető 100 %-osan biztosra, mivel a jelenlegi sportszabályzatban az áll, hogy egy szezonban minimum 8 futamot kell, maximum pedig 20-at lehet megrendezni.

Ezen a szabálykönyvön pedig a biztonsági célú módosítást leszámítva csak akkor lehet változtatni, ha abba minden csapat beleegyezik. Az alakulatok pedig rá fognak bólintani valószínűleg, mivel ez esetben növekednének a bevételeik. A végleges kalendárium decemberben lesz publikálva.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr717971523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása