F1 - A RED BULL KISZÁLLÁSA ESETÉN VERSTAPPENÉ LEHETNE A MERCEDES VAGY A FERRARI HARMADIK AUTÓJA?

f1-russian-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso-str10-on-the-grid.jpg

Úgy néz ki, hogy Max Verstappen eredményes bemutatkozása még a nagy csapatok figyelmét is felkeltette, olyannyira, hogy holland lapértesülések szerint a 18 éves pilóta megkaphatná a Mercedes vagy a Ferrari harmadik autóját, melyre a Red Bull kiszállása esetén lenne szükség.

A motornélküliség nem csak a Red Bullra és a Toro Rossóra hathat negatívan, hanem a két csapat négy pilótájára, Daniel Ricciardóra, Daniil Kvyat, Max Verstappenre, valamint Carlos Sainz Jr.-ra is. Sokak szerint elképzelhetetlen, hogy a tehetséges holland az energiaitalosokkal egyetemben kikerüljön a Forma-1 körforgásából, ugyanis a jelek szerint minden csapat felfigyelt rá, ezek közül a Mercedes és a Ferrari sem kivétel.

Nem olyan régen Toto Wolffot és a Max édesapját, az egykori Forma-1-es versenyző Jos Verstappent együtt látták társalogni, ám amikor megkérdezték a Mercedes csapatfőnökét, hogy mi volt a találkozás oka, az osztrák csak annyit felelt, hogy kávéztak. Azonban az újabb kérdéseket vethet fel, hogy mit keresett a "kávézáson" az ifjú holland menedzsere, Raymund Vermeulen.

Egy holland lap, az Algemeen Dagblad arról számolt be a meetinget illetően, hogy nem arról volt szó, hogy Verstappen leválthatná Hamiltont vagy Rosberget a kétszeres konstruktőri bajnok csapatnál, hanem arról, hogy a hollandé lehetne a harmadik autó, amely az esetben valósulhatna meg, ha a két Red Bull-szponzorált csapat kiszállna a királykategóriából, ugyanis akkor ez lenne a megoldás arra, hogy továbbra is 20 fős legyen a mezőny. A lap értesülései szerint Vermeulen a Ferrarival is hasonló dolgokról egyeztet.

Max Verstappen elmondta a minap, hogy továbbra sem biztos semmi sem a Red Bull és a Toro Rosso jövőjét illetően, ugyanakkor bízik abban, hogy jövőre is a Száguldó Cirkusz tagja lesz.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr587972051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása