F1 - ECCLESTONE ÖRÜLNE EGY KICSI, FÜGGETLEN MOTORGYÁRTÓNAK

f1-march-barcelona-testing-2013-cosworth-logo.jpg

Bernie Ecclestonenak, a Forma-1 mindenható urának hiányoznak a kicsi és független motorgyártók a Száguldó Cirkuszból.

A mezőny nagyját jelen pillanatban a Mercedes és a Ferrari látja el motorokkal, a Honda pedig csak a McLarennel van partneri kapcsolatban e téren. A Renault jövője körül még nem tisztázódott minden, egyelőre két opció játszik a franciáknál, az egyik a gyári csapat, a másik a teljes kiszállás.

Ecclestone szerint pedig ez nagy baj, hogy ily alacsony számban vannak jelen a motorgyártók a Forma-1-ben, ráadásul a jelenlévők is túl erősek, így az egyensúly felborult. A FOM első számú embere úgy véli, hogy egy Cosworth-kaliberű, kicsi és független beszállítóra lenne szüksége a Forma-1-nek, amelynek nincs olyan nagy befolyása a partnerei felett.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr247962682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása