F1 - HIVATALOS: SAINZ JR. ESZMÉLETÉNÉL VAN

f1-russian-gp-2015-carlos-sainz-jr-scuderia-toro-rosso-str10.jpg

Carlos Sainz Jr. eszméleténél van, de a biztonság kedvéért mentőhelikopterrel kórházba szállították a spanyolt, hogy további vizsgálatokat tudjanak rajta elvégezni az orvosok.

24 perccel a harmadik edzés leintése előtt Sainz Jr. nagyon nagyot esett, még a piros zászlók is előkerültek. Nem csoda, hisz a Toro Rosso beszorult a gumifal alá, sőt még a szalagkorlát is kettétört a becsapódás következtében.

Sainz Jr. az első jelentések szerint eszméleténél volt, de mi már csak azt láthattuk, ahogyan a spanyol pilóta hordágyon feküdve felemelt hüvelykujjával jelezte, hogy jól van. Az FIA megerősítette az első jelentéseket, sőt a szövetségi szóvivő még azt is elmondta, hogy a toro rossós kommunikált az orvosokkal, és még a sisakját is megpróbálta önerőből levenni.

A spanyol mentőhelikopterrel szállították kórházba további orvosi vizsgálatok végett, így arról nincs hírünk, hogy van-e bárminemű sérülése.

Azonban a Toro Rossónál törhetik tovább a fejüket a folytatást illetően. A faenzaiak csapatfőnöke, Franz Tost elárulta a Sky Sports F1-nek elmondta, hogy még nem tudják, hogy pilótájuk folytathatja-e a hétvégét. Egy biztos, a Toro Rosso nem kíván felesleges kockázatot vállalni, főleg egy ilyen masszív baleset után.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr407954462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása