F1 - MALDONADO MÉG NEM TELJESEN BIZTOS JÖVŐJÉBEN

f1-japanese-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-team.jpg

A venezuelainak biztos szerződése van 2016-ra, ráadásul komoly támogatókkal is rendelkezik, de ő még mindig nem biztos benne, hogy jövőre ott lehet a rajtrácson.

A szingapúri nagydíj után jelentette be a Lotus Forma-1-es csapata, hogy Pastor Maldonado 2016-ban is az alakulatnál folytatja, ami azt jelenti, hogy a csapatot felvásárolni akaró Renault érkezése esetében is garantált a rajthoz állása. Az mondjuk érdekes, hogy miért kellett külön bejelentést tenni, mikor a venezuelainak még két évig érvényes jelenlegi szerződése...

A pilóta azonban még nem akar előre jósolgatni, és mikor jövőjéről kérdezték, csak annyit mondott: "Ki tudja, mi lesz még?". Maldonado elvileg attól tart, hogy valami félrecsúszhat a Renault-val való tárgyalások alatt, és akkor semmi sem biztos. Aggodalma onnan ered, hogy a tárgyalások igen elhúzódtak, és bár a Renault már megírta vásárlás iránti szándéknyilatkozatát, szerinte nem jó jel, hogy ilyen sokáig húzódik az ügy.

Az mindenesetre Maldonado nyilatkozatán is érződik, hogy akárcsak a teljes csapat, ő is alig várja már, hogy megkapják a gyári támogatást, ami nem csak versenyképesebbé tenné őket, de a jelenlegi helyzetet nézve meg is mentené a csapatot. 

Fotó: Motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr127950806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása