F1 - A TORO ROSSO SORSA IS A FERRARI KEZÉBEN VAN

f1-british-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso-str10-leads-team-mate-carlos-sainz-j.jpg

A Ferrari kezében van a két motortalan istállónak, a Red Bullnak és a Toro Rossónak a sorsa. Ha az olasz csapat nem lesz a bikák utolsó mentsvára, akkor jövőre garantált a faenzai gárda elvesztése is, miután a Honda egyelőre csak a McLarenre tud koncentrálni.

Az energiaitalos cég két Forma-1-es alakulatának továbbra sincs motorja a 2016-os esztendőre, és most már csak a Ferrari játszhatja el a bikák megmentő szerepét. Sem a Red Bullnál, sem a Toro Rossónál nem túl rózsás a helyzet, előbbi még valamennyit tud várni, azonban utóbbi már jelezte, hogy lassan elfogy az idejük.

Optimális megoldás lehetne a Toro Rosso számára, ha megállapodna a Hondával, hogy legalább legyen erőforrásuk, amely létfontosságú a rajthoz álláshoz. Ráadásul ezzel elkerülhető lenne az, hogy két olyan fantasztikus tehetséggel legyen szegényebb a cirkusz, mint Max Verstappen, vagy Carlos Sainz Jr.

Azonban a japánok szóvivője kijelentette, hogy továbbra is a terv szerint fognak haladni, azaz még jövőre is csak a McLarenre akarnak fókuszálni, ugyanakkor 2017-től kezdve már tárt karokkal várnak más partnereket is.

A Red Bull pedig megpróbál mindent megtenni azért, hogy megoldják a Renaultval való szakítás után felmerülő problémát. A Ferrari azonban még nem mondott igent, ugyanakkor az energiaitalosok nem akarnák egy gyengébb, régebbi motort, holott a vörös paripákban a legújabb változat dübörögne.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr547881926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása