WEC - A PORSCHE MÉG BÍZIK HÜLKENBERG LE MANS-I INDULÁSÁBAN

lemans-24-hours-of-le-mans-2015-porsche-team-nico-hulkenberg.jpg

A tegnapi versenynaptárral kapcsolatos változtatások után kiderült, a Forma-1 első azerbajdzsáni nagydíja egy hétvégére esik majd a legendás Le Mans-i 24 órás viadallal, ezért az idei győztes Nico Hülkenberg visszatérése kérdésessé vált. A Porsche azonban még nem mondott le a németről, sőt, egy másik ismerős nevet is megemlítettek lehetséges pilótájukként...

A döntés, miszerint egy hétvégére esik a két futam, már hivatalos, de persze még ezt is fenntartásokkal kell kezelni, mert mivel egyik sorozatnak sem lenne jó, ha csökkenne a nézettsége a másik miatt, lehet, hogy nemsokára valamelyik széria eltolja versenyét egy másik hétre. Ha viszont nem így lesz, és minden marad a jelenlegi állás szerint, akkor az idén Le Mans-ba kiruccanó, és hatalmas meglepetést hozva egyből győzedelmeskedő Nico Hülkenberg nehéz döntés előtt áll, hogy melyik eseményt válassza. A Porsche jövőre is hívná őt, de az is kérdés, vajon a pilóta Forma-1-es csapata, a Force India elengedné-e egy világbajnoki futamról. A Porsche szóvivőjének elmondása szerint még mindig bíznak abban, hogy elhívhatják Hülkenberget a futamra, de ha ez nem lenne lehetséges, valószínűleg márkán belül pótolnák a németet.

A Porsche hosszabb távú jövővel kapcsolatban pedig kiderült, hogy 2017-től akár Juan Puablo Montoya is megérkezhet a Hosszútávú VB-re, aki 2001 és 2006 között számtalan Forma-1-es megmérettetésen vett részt, azóta pedig a NASCAR-ban és az IndyCar-ban is kipróbálta magát. A kolumbiaival jövőre még nem számolnak, arról pedig, hogy két év múlva versenyezhet-e velük, egy év végi teszt után fogják eldönteni a Porschénál. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr287877492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása