F1 - SZOCSI A SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁSRÓL ÉS AZ ESTI FUTAMRÓL TÁRGYAL

f1-russian-gp-2014-daniil-kvyat-scuderia-toro-rosso-str9.jpg

A Sochi Autodrom már a szerződéshosszabbításról, valamint a villanyfényes futamról tárgyal az FIA-val.

Az orosz miniszterelnök-helyettes, Dimtrij Kozák elárulta, hogy már tárgyalnak a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA-val) arról, 2020 után is a versenynaptárban maradjon a Sochi Autodrom. Kozák pedig villanyfényes futamot szeretne látni az orosz pálya, mivel azoknak nagy a népszerűségük, erre az ottani befektetők is vevők. Noha az esti futammal kapcsolatosan Vlagyimir Putyinnak azzal kapcsolatosan keletkeztek aggályai, hogy nem lehet majd látni semmit se, Kozák pedig megnyugtatta az orosz vezetőt, hogy pont, hogy látványosabb lesz.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr157876804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása