F1 - A TORO ROSSO IDEJE EGYRE FOGY

f1-singapore-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso-str10-leads-team-mate-carlos-sainz_1.jpg

Nem csak a Red Bull, de fiókcsapatuk, a Toro Rosso is jelen pillanatban erőforrás nélkül áll 2016-ra, a faenzai kis csapatnak ráadásul minél hamarabb tudni kéne, milyen motorok köré építsék a jövő évi autót, mivel kisebb költségvetésük és munkaerejük miatt nem tudnának olyan gyorsan váltani, mint a bikások nagy csapata. 

A Toro Rosso helyzete még a Red Bullénál is rosszabb, miután az olasz csapat nem rendelkezik akkora költségvetéssel, mint a "nagy testvér", ezáltal pedig nem tudnak olyan gyorsan alkalmazkodni az esetleges új motorhoz. A Red Bull Helmut Marko elmondása szerint a héten fontos tárgyalásokat folytat majd a Ferrarival, és remélik, végre sikerül megállapodniuk a maranellói alakulattal a jövő évre szóló motorpartnerségről. A Toro Rosso-nak égető szüksége lenne már a végleges döntésre, mert minél tovább bizonytalan a helyzet, nekik annál kevesebb idejük lesz fejlesztési terveiket az új motorhoz igazítani. 

Ezt már a csapatfőnök, Franz Tost is elismerte, aki "kritikusnak" nevezte alakulata helyzetét. Szerinte nagyon valószínű, hogy a Ferrari erőforrásaival fognak versenyezni jövőre, mivel ők (a Red Bull-lal ellentétben) már több évet is lehúztak a nagy múltú olasz gyár hajtóegységeivel. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr747877628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása