WTCC - MA NYERTE A SPÓROLÓS MÁSODIK EDZÉST, MICHELISZ 14.

wtcc-shanghai-2015-ma-qing-hua-citroen-c-elysee-wtcc-citroen-world-touring-car-team_2.jpg

A Citroen kínaija, Ma Qing Hua az első után a spórolós, második edzést is megnyerte. A mezőny java még a régebbi Yokohamákon merészkedtek ki a pályára, ennek betudható Michelisz Norbert 14. helye.

Kissé szürreális eredményekkel szolgált a közép-európai idő szerint 5:10-kor kezdődő második edzés, ez pedig annak betudható, hogy csak nagyon kevesen tettek fel új Yokohamákat az autóra.

Ma Qing Hua, a Citroen kínai versenyzője végzett az első helyen, mögötte a második Gregoire Demoustier lett a Chevroletvel, akit a ROAL-os márkatársak, Tom Chilton és Tom Coronel követtek. Az ötödik helyen zárt a második VB-címe felé közelítő José Mária Lopez, megelőzve Valentét (Chevrolet), Huffot (Lada) és Loeb-öt (Citroen). A TOP 10-et a chevroletes John Filippi, valalmint a citroenes Mehdi Bennani követte. Michelisz Norbert a zengős Hondával a 14. lett.

A második szabadedzés végeredménye:

cpznm97w8aaxl8z.png

Fotó: motorsport.com, Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr47834078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása