WTCC - TARQUINIÉ A NULLADIK EDZÉS KÍNÁBAN, MICHELISZ 2.

cpvit2euwaa32qe.jpg

Noha szenvedést vártunk a Hondától a kínai hétvégén, végül azonban egy rózsás kezdést produkálták a japánok, miután Tarquini és Michelisz Norbi kettős győzelmet aratott, a 40 kilós pluszsúly ellenére is.

A konténerek késése miatt órákat csúszott a teszt, amely így közép-európai idő szerint csak 9:15-kor vette kezdetét, mivel a csapatok még fel kellett készíteniük az autókat.

Az úgynevezett "nulladik szabadedzést" a JAS Honda olasz pilótája, Gabriele Tarquini nyerte meg, megelőzve márkatársát, a Zengő Motorsport magyar versenyzőjét, Michelisz Norbertet, aki sokáig az eredménylista alján volt, majd a hajrában átvette a vezetést, és egy ideig úgy tűnt, hogy akár az élen is zárhatja a félórás tréninget, ám az olasz veterán az utolsó utáni pillanatban az élre tört. A két Civic mögött két Citroen végzett, José Mária Lopezzel és Yvan Mullerrel. Az ötödik helyen zárt a legjobb ladás, óriási meglepetésre Nicky Catsburg személyében, aki mögött a 6-7. helyen Bennani zárt az egyetlen privát Citroennel, valamint Tom Chilton a Chevrolet Cruze-zal. A TOP 10-be még Huff Vestája, valamint Ma és Loeb Citroenje férkőzött be.

Az első szabadedzés közép-európai idő szerint szombaton 03:10-kor fog megkezdődni.

A nulladik szabadedzés végeredménye:

fp0_sanghaj_15.jpg

Fotó: motorsport.com, wtccblog.hu

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr27825930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása